Stoelmassage bij bedrijven

Stoelmassage

Stoelmassage is een massage die uitgevoerd wordt op een speciale stoel. Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 15 tot 20 minuten duurt. Een stoelmassage is gericht op houding- en werk gerelateerde klachten. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken.

Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen met drukpunten, maar kan ook met massageolie gegeven worden, waarbij er dieper op de spieren ingegaan kan worden.

Wat te verwachten van een stoelmassage

Het effect van een stoelmassage met drukpunten, ervaar je als zachte golven die door je lichaam, rug, armen, heupen, hoofd en nek stomen. Door gebruik te maken van drukpunten, strekking van de spieren en mobilisatie van de gewrichten wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven. 

Het effect van een stoelmassage met olie, de massage wordt dieper in de spier gegeven waardoor de knelpunten nog beter aangepakt kunnen worden.

Ik behandel de spieren die het meest te lijden hebben onder (werk) stress en een niet optimale werkhouding. Hierdoor worden de meest voorkomende probleemgebieden aanpakt.

Bij een stoelmassage zit je in een speciaal ontwikkelde massagestoel met het gezicht in een zachte steun met opening, kijkend naar de grond en steun voor uw armen en benen. Hierdoor wordt het hele lichaam ondersteund en kan zich hierdoor volledig ontspannen.

Wilt u dit ook aanbieden aan u medewerkers, neem dan contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.